hallo allemaal,

Langs deze weg willen Ronald, Lo, Yvonne en ikzelf jullie bedanken voor de grote opkomst!!!!!!!! zoveel mensen hebben we nog nooit gehad, begonnen we 5 jaar geleden met rond de 60 mensen…hadden we dit jaar bijna het dubbele aan feestgangers……..

Met t thema waren we ook erg blij..alles was met bloemen versierd en mensen kwamen binnen in een bloemenzee. Veel mensen namen kleine bloemen kadootjes mee, al hoefde dat absoluut niet (maar toch bedankt hiervoor) :-)

De sfeer was reuze gezellig,mensen dronken en aten een hapje in de kantine en konden dansen in het danslokaal, maar door t lekkere weer hebben er ook veel mensen op t plein gedanst waar toen t donker was de fakkels branden.Overal zaten groepjes mensen te kletsen en rond tien uur hebben we de dochter van Ronald nog even toegezongen, omdat zij die dag echt jarig was en 13 werdt.Daarna hadden we een verrassing voor de mensen, want we hadden op t laatse moment nog een roemeens orkestje uitgenodigd (s'morgens van de markt geplukt) *grijns* kortom, t feest kon niet meer stuk en we hopen dat we volgend jaar weer zo'n succes hebben……tot ziens dan allemaal !!!!!!!!!!!!!!!!