Manolis Iskis, professioneel dansleraar uit Lesvos, woont en werkt al enige jaren in Nederland. In zijn dansstudio in Utrecht organiseert hij op 5 en 6 november 2011 een bijzonder dansseminar met Grigoris Grigoriou.

Grigoris Grigoriou is de man waarmee Manolis is 1991 zijn dansschool op Lesvos oprichtte. Jarenlang hebben ze samen gedanst en lesgegeven. Inmiddels woont en werkt Grigoris in Athene. Hij danst en is leraar bij Lykeio Ellinidon, het beste dansinstituut van Griekenland.

Tijdens het dansseminar in Utrecht leert Grigoris je dansen uit de regio's Episkopi Imathias en Aridea Pellas, in het noorden van Griekenland.

De workshop is op beide dagen van 12.00 - 18.00 uur, inclusief lunch- en koffiepauze. Daarna is er een dinerbuffet, waarna je naar hartelust nieuwe en oude dansen kunt herhalen. We maken er een Grieks feestje van!

Kosten per dag bedragen: 60,00 euro p.p. Wil je beide dagen komen, betaal je 100,00 euro totaal. De kosten zijn inclusief koffie/thee, lunch, dinerbuffet en drankjes.

Geef je snel op, het aantal plaatsen is beperkt!

Op de website: www.iskisdancing.nl vind je onder (speed)dancing een kopje Grigoris Grigoriou. Daar staat uitgebreide informatie en wordt vermeld hoe je je kunt inschrijven:inschrijven workshop

Heb je nog vragen: stuur ons een mail: manolis@iskisdancing.nl of bel Manolis: 06-28188276 (Grieks en Engels) of Francisca: 06-46443238 (Nederlands)